online boeken en betalen via Paypal met Maestro of Creditcard

Ballonvaart vanuit Oost-Vlaanderen

Ballonvaart in Oost-Vlaanderen boeken:

Spildooren Ballooning maakt het mogelijk om een ballonvlucht te boeken vanuit je eigen regio, de ballonvaart vertrekt vanuit Oost-Vlaanderen. We laten je genieten van een onvergetelijke avontuur. Voor een ballonvaart vanuit Oost-Vlaanderen hebben we 2 mogelijkheden: u kan een VIP-ballonvaart voor 2/3 personen boeken dan komt de prijs op € 550 of u boekt een ballonvaart aan € 114 per persoon.

Boek online Contact

Onze opstijgterreinen in Oost-Vlaanderen:

Aalst, Aalter, Assenede, BerlareBeveren, Brakel, BuggenhoutDenderleeuw, Dendermonde, Deinze, De Pinte, DestelbergenDrongen, Eeklo, Eksaarde, Erpe-Mere, Evergem, GavereGent, Geraardsbergen, HaaltertHamme, HerzeleKalken, Kaprijke, KluisbergenKnesselare, Kruibeke, Kruishoutem, Laarne, Lebbeke, Lede, LierdeLokeren, Lochristi, Lovendegem, Maarkedal, MaldegemMelle, Merelbeke, Moerbeke, Nazareth, NeveleNinove, NijlenOostakker, Oosterzele, OudenaardeOvermere, RonseSint-Gillis-Waas, Sint-Laureins, Sint-Lievens-HoutemSint-Martens-Latem, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, WaarschootWaasmunster, Wachtebeke, Wetteren, Wichelen, Wortegem-PetegemZele, Zelzate, Zingem, Zomergem, Zottegem, Zulte, Zwalm


ballonvaart-ballonvaren-in-Oost-Vlaanderen


Ballonvaren in Oost-Vlaanderen:

U kan eenvoudig via ons boekingssysteem boeken of een cadeaubon online afdrukken. U kan ook vrijblijvend met ons contact opnemen om verdere informatie in te winnen.

Een korte samenvatting van de ballonvaart over Oost-Vlaanderen: het hele proces van de ballonvlucht duurt ongeveer 4 à 5 uur. Wij vinden het zeer belangrijk dat we een goede band creëren met onze passagiers, daarom nemen wij rustig de tijd voor een uitgebreide briefing voorafgaand aan de ballonvaart. Zodat u zich rustig kan voorbereiden op de ballonvaart en kan kennis maken met onze piloot.

Wij nemen de tijd om de werking van de luchtballon duidelijk uit te leggen. U wordt betrokken bij het opzetten van de luchtballon en er is ruime mogelijkheid voor het stellen van vragen. Tijdens de ballonvaart van circa 1 uur geeft uw ervaren piloot de nodige uitleg. Na afloop van de ballonvaart volgt er een unieke champagnedoop, na de ballondoop geven wij u nog een balloncertificaat mee als aandenken. Naast dit zorgen wij ook voor een terugreis met een gepersonaliseerd busje / Jeep.

Heb je interesse in een ballonvlucht vanuit de omgeving van Oost-Vlaanderen twijfel dan niet en contacteer ons of boek uw ballonvaart.

Boek online Contact

Toerisme Oost-Vlaanderen ballonvaart waasland