Onze ballonvaarten

Beleef de mooiste ballonvaarten met Spildooren Ballooning!

Voor de ballonvaarten van je leven ben je bij Spildooren Ballooning ben je aan het juiste adres. Je beleeft een onvergetelijk avontuur, dat al van start gaat nog voor je opstijgt. Eerst wordt de ballon opgesteld en terwijl dat gebeurt, word je gebrieft, zodat je veilig en met een gerust hart kunt opstijgen. Op dat moment krijg je natuurlijk ook de kans je prangende vragen te stellen aan de piloot. De ballonvaart zelf duurt een uurtje: je geniet van het prachtige uitzicht en ondertussen geeft de piloot nog wat extra uitleg over de omgeving. Eens je terug met je beide voeten op vaste grond staat, wordt de vlucht gezellig afgesloten met een lekker hapje, een drankje en de traditionele champagnedoop voor de passagiers.

Met ons maak je de leukste ballonvaarten, waar je maar wil

Met Spildooren Ballooning kun je ballonvaarten maken vanuit je eigen regio. Of je nu wil opstijgen vanuit Gent, Antwerpen of Limburg, het is allemaal mogelijk! Afhankelijk van de opstijglocatie vlieg je langs prachtige landschappen en historische monumenten. Boek je een ochtendvaart? Dan kun je vanop de eerste rij genieten van de eerste zonnestralen tijdens het opkomen van de zon. Kies je voor een avondvaart? Bereid je dan voor op de mooiste zonsondergang die je ooit hebt gezien: je wordt volledig omhuld door de mooiste tinten roze en paars.

Wil jij ook een ballonvaart beleven?

Neem dan snel een kijkje in ons uitgebreid assortiment ballonvaarten. Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje voor een vrijgezellenfeest, een teambuilding of een verjaardagscadeau, een vlucht in een luchtballon is altijd een goed idee! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.