Onze ballonvaarten

De mooiste ballonvaarten beleef je met Spildooren Ballooning!

Voor een ballonvlucht die je nooit zult vergeten, ben je bij Spildooren Ballooning aan het juiste adres. Je beleeft een spannend avontuur, dat al van start gaat nog voor je opstijgt. Eerst wordt de ballon opgezet en terwijl dat gebeurt, word je geïnformeerd, zodat je veilig en met een gerust hart kunt opstijgen. Op dat moment krijg je natuurlijk ook de kans je prangende vragen te stellen aan de piloot. De ballonvaart zelf duurt ongeveer een uur: je geniet van het prachtige uitzicht en ondertussen geeft de piloot nog wat extra uitleg over de omgeving. Eens je terug met je beide voeten op vaste grond staat, wordt de vlucht gezellig afgesloten met een lekker hapje, een drankje en de traditionele champagnedoop van de passagiers.

De leukste ballonvluchten, waar je ook bent!

Met Spildooren Ballooning kun je ballonvaarten maken vanuit je eigen regio. Of je nu wil opstijgen vanuit Gent, Antwerpen of Limburg, het kan allemaal! Afhankelijk van de opstijglocatie, vlieg je langs prachtige landschappen of historische monumenten. Gaat je voorkeur uit naar een ochtendvaart? Dan kun je vanop de eerste rij genieten van de eerste zonnestralen tijdens het opkomen van de zon. Kies je voor een avondvaart? Bereid je dan voor op de mooiste zonsondergang die je ooit hebt gezien: je wordt volledig omhuld door de mooiste tinten roze en paars.

Wil jij ook een luchtballonvaart beleven?

Neem dan snel een kijkje in ons uitgebreid aanbod ballonvaarten. Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje voor een vrijgezellenfeest, een teambuilding of een speciaal verjaardagscadeau: een vlucht in een luchtballon is altijd een goed idee! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak voor extra informatie.