Ballonvaart Antwerpen

Antwerpen, België (0)
from/per person  139


Beleef met ons je ballonvaart Antwerpen

Wil je tijdens een ballonvaart Antwerpen dé havenstad van België eens bewonderen in de lucht? Dan ben je bij Spildooren Ballooning op de juiste plek! Tijdens de ballonvaarten met uitzicht over Antwerpen kun je genieten van de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en het Hilton aan de Groenplaats, het historische station Antwerpen-Centraal of het MAS aan de stroom. Ook het iconische standbeeld van Brabo en het fameuze stadhuis aan de Grote Markt, zijn bezienswaardigheden die je tijdens zo’n luchtballonvaart kunt aanschouwen.

Wat mag je verwachten van zo’n ballonvaart Antwerpen? 

Bij een ballonvlucht Antwerpen, komt toch wel wat meer kijken dan enkel een uurtje zweven. De belevenis duurt in totaal een drie à vier uur! Eerst wordt de ballon opgezet en terwijl dat gebeurt, word je uitgebreid geïnformeerd over wat je mag verwachten. Eens de ballon is opgestegen, duurt de luchtballonvaart een uurtje. Na afloop word je opgewacht met een lekker hapje, drankje en natuurlijk de traditionele champagnedoop. Het hele gebeuren is pas afgelopen wanneer je wordt teruggebracht naar de vertreklocatie.

Even een korte samenvatting:

  • Op tijd een update over weersomstandigheden en locatie
  • Uitgebreide briefing vooraleer je opstijgt
  • Adembenemende ballonvaart van een uur
  • Lekker drankje en hapje na afloop
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Traditionele champagnedoop
  • Inbegrepen terugrit naar het vertrekpunt
  • Ervaren en enthousiaste begeleiding
  • Volledige verzekering van de passagiers

 

 

Boek vandaag nog je luchtballonvaart Antwerpen! 

Is een ballonvlucht Antwerpen dé belevenis voor jou? Wacht dan niet langer en boek je ballonvaart. Het kan al vanaf 6 personen voor 139€ per persoon. Als je liever een privévaart maakt, kun je het VIP-arrangement nemen: een ballonvaart voor 2 tot 3 personen aan 550€. Ben je wel te vinden voor een ballonvaart, maar weet je niet of Antwerpen de stad is die je vanuit de lucht wil zien? Misschien is een ballonvaart over Limburg of Oost-Vlaanderen dan meer jouw ding. Voor vragen of extra informatie mag je ons altijd contacteren!

Wij bieden ook nog de volgende opstijglocaties aan:

Ook kan je kiezen tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.