Ballonvaart Gent

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  119


De leukste ballonvaarten Gent vind je bij ons!

Tijdens een ballonvaart Gent is er altijd heel veel leuks te zien. Zo kun je tijdens de ballonvlucht genieten van bezienswaardigheden zoals de Lakenhal, de Vismijn en de historische haven. De Belforttoren, die in 1999 op de lijst van het UNESCO Werelderfgoed werd opgenomen, kun je ook bewonderen tijdens een van onze ballonvaarten met uitzicht over Gent. De grafheuvel Campo Santo waar bekende schilders, beeldhouwers en schrijvers begraven liggen, kun je ook goed zien. Hét moment bij uitstek om een ballonvaart met uitzicht over Gent te maken, is toch echt wel tijdens de Gentse feesten: je beleeft het spektakel vanuit de lucht! De dansers, muzikanten en feestvierders zetten de stad tien dagen lang helemaal op z’n kop. Wil je eens een glimp opvangen van de feestvreugde, maar voel je je niet graag een mier in een mierenhoop? Dan is een ballonvaart over Gent van Spildooren Ballooning de perfecte manier om de Gentse feesten een keertje te beleven.

Wat houdt zo’n ballonvlucht Gent nu eigenlijk in? 

Wel, het volledige avontuur duurt zo’n drie à vier uur en begint al voor je vertrek! De ballon wordt opgezet en ondertussen krijg je een briefing over de belevenis die je te wachten staat. Als we zijn opgestegen duurt de ballonvaart met uitzicht over Gent een uurtje. Na de landing krijg je een gepersonaliseerd aandenken en volgt er nog een gezellig afsluitmoment met een hapje, een drankje en de traditionele champagnedoop. Tot slot word je teruggebracht naar het vertrekpunt.

Dus, in het kort:

  • Tijdig info over locatie en weersomstandigheden
  • Uitgebreide briefing voor je vertrek
  • Professionele ballonvaart van een uurtje
  • Lekker hapje en drankje als afsluiter
  • Traditionele champagnedoop
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Voorziene terugrit naar opstijglocatie
  • Ervaren en enthousiast begeleidingsteam
  • Verzekering van de passagiers

 

 

Wil jij ook eens een ballonvaart Gent beleven? 

Dan ben je bij Spildooren Ballooping aan het juiste adres om een ballonvaart Gent te boeken! Ben je toch niet zo zeker of Gent wel de stad is voor jou om een ballonvaart te doen? Neem dan snel een kijkje in ons aanbod, misschien is een vlucht over Antwerpen of Limburg meer jouw ding! Als je nog vragen hebt, mag je altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een afspraak maken.

Wij bieden ook nog de volgende opstijglocaties aan:

Ook kun je kiezen tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.