Ballonvaart Gent

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  119


Met Spildooren Ballooning beleef je je adembenemende ballonvaart Gent!

Tijdens een ballonvaart Gent is er altijd heel veel leuks te bewonderen. Zo kun je tijdens de ballonvlucht genieten van bezienswaardigheden als de Lakenhal, de Vismijn en de historische haven. De Belforttoren, die in 1999 op de lijst van het UNESCO Werelderfgoed werd opgenomen, kun je ook bewonderen tijdens een van onze ballonvaarten met uitzicht over Gent. De grafheuvel Campo Santo waar bekende schilders, beeldhouwers en schrijvers begraven liggen, kun je ook goed zien. Hét moment bij uitstek om een ballonvaart met uitzicht over Gent te maken, is toch echt wel tijdens de Gentse feesten: je beleeft het spektakel vanuit de lucht! De dansers, muzikanten en feestvierders zetten de stad tien dagen lang helemaal op z’n kop. Wil je graag eens een glimp opvangen van de feestvreugde, maar voel je je niet graag een mier in een mierenhoop? Dan is een ballonvaart Gent van Spildooren Ballooning de perfecte manier om de Gentse feesten een keertje mee te maken!

Een ballonvaart Gent, hoe gaat dat in z’n werk?

Wel, de volledige belevenis duurt zo’n drie à vier uur en begint al voor je opstijgt! De ballon wordt opgezet en ondertussen krijg je informatie over het avontuur dat je te wachten staat. Als we zijn opgestegen duurt de ballonvaart Gent een uurtje. Na de landing krijg je een gepersonaliseerd aandenken en volgt er nog een gezellig afsluitmoment met een hapje, een drankje en de traditionele champagnedoop van de passagiers. Tot slot word je teruggebracht naar de opstijglocatie.

Dus, in het kort:

  • Tijdige update over de vertrekplaats en de weersomstandigheden
  • Uitgebreide briefing voor je vertrekt
  • Professionele ballonvaart van ongeveer een uur
  • Lekker hapje en drankje om mee af te sluiten
  • Traditionele champagnedoop
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Voorziene terugrit naar de vertrekplaats
  • Ervaren en enthousiaste begeleiding
  • Verzekering van de passagiers door Spildooren Ballooning

 

 

Lijkt een ballonvlucht Gent jou een leuke ervaring?

Dan ben je bij Spildooren Ballooning aan het juiste adres om een ballonvaart Gent te boeken! Ben je toch niet zo zeker of Gent wel de stad is die je vanuit de lucht wil ontdekken? Neem dan snel een kijkje in ons aanbod, misschien is een ballonvlucht over Antwerpen of Limburg meer iets voor jou! Als je nog vragen hebt of graag meer informatie wil, mag je altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een afspraak maken.

We bieden de volgende opstijglocaties ook nog aan:

Ook kun je kiezen tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.