Ballonvaart Limburg

Limburg, België (0)
from/per person  149


Een ballonvaart Limburg: geniet van de landelijke pracht

Met een ballonvaart Limburg van Spildooren Ballooning kun je vanuit de lucht verschillende adembenemende natuurtaferelen bewonderen. Zo is er de Japanse tuin in Hasselt, die grootste van zijn soort zou zijn in heel Europa! Je kunt vanuit de lucht de fleurige kersenbloesems bewonderen in de lente, maar ook de koivijver en het Japanse gebedshuis. Een ander voorbeeld van de Limburgse trots is Bokrijk, het openluchtmuseum met de huisjes van hout, leem en stro, die dateren uit 1914. 

Een ballonvaart Limburg van A tot Z 

Tijdens een ballonvlucht Limburg van Spildooren Ballooning beleef je de tijd van je leven! Voor je opstijgt, wordt de ballon natuurlijk opgezet en krijg je ook alle informatie die je nodig hebt over wat je te wachten staat. De ballonvlucht zelf duurt ongeveer een uurtje. Na de landing word je hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje en ook de traditionele champagnedoop staat je dan te wachten. Voor de terugrit naar de opstijglocatie zorgt Spildooren Ballooning ook.

In het kort wil dat zeggen:

  • Je krijgt tijdig informatie over het vertrekpunt en de weersomstandigheden
  • Je wordt uitgebreid gebrieft voor je opstijgt
  • Je beleeft een adembenemende ballonvaart van een uurtje
  • Je wordt na afloop hartelijk ontvangen met een hapje en een drankje
  • Je wordt op traditionele wijze gedoopt met champagne
  • Je ontvangt een gepersonaliseerd aandenken
  • Je wordt teruggebracht naar het vertrekpunt
  • Je wordt door een professioneel en enthousiast team begeleid 
  • Je wordt volledig verzekerd door Spildooren Ballooning

 

 

Je ballonvaart Limburg? Die boek je natuurlijk bij ons!

Lijkt een ballonvaart Limburg je een fantastisch avontuur? Twijfel dan niet langer en boek je ballonvlucht! De luchtballonvaart Limburg is alleen beschikbaar voor VIP-vluchten of voor vluchten vanaf 6 personen. Wil je heel graag een ballonvlucht maken, maar ben je niet overtuigd van Limburg als locatie? Neem dan zeker een kijkje in ons aanbod: een ballonvlucht over Oost-Vlaanderen of Vlaams-Brabant is misschien meer je ding! Zit je met een vraag? Dan mag je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

We bieden ook nog de volgende opstijglocaties aan:

Ook kun je kiezen tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.