Ochtend ballonvaart

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  119


Wil je graag een ochtend ballonvaart meemaken? Kies dan voor onze ochtendvaart. Tijdens een ochtendvaart zie je het prachtige landschap ontwaken. Samen met een ervaren piloot ontdek je de ochtendgloren vanuit de lucht. De wereld ziet er helemaal anders uit wanneer je hoog in de lucht zit. Eenmaal op de juiste hoogte zweven we rustig met de wind mee waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en het adembenemende uitzicht. Aangezien het land nog wakker moet worden, is het heel bijzonder om een ballonvaart in de ochtend te doen. Bij Spildooren Ballooning is een ochtendvaart mogelijk in verschillende regio’s.

Verloop ballonvaart ochtend

De complete ervaring van onze ballonvaart ‘s ochtends duurt ongeveer een drie à vier uur. Tijdens onze ochtend ballonvaart word je verwelkomd op de opstijglocatie of op het afspreekpunt. Tijdens het opstellen van de ballon stelt de piloot zich voor en wordt er aan de passagiers een uitgebreide briefing gegeven over het proces. Daarnaast is er uiteraard ruimte voor eventuele vragen die je mocht hebben. Dan begint de ochtendvaart van circa één uur en kun je genieten van het prachtige uitzicht. Ook krijg je van de piloot extra uitleg. Na de landing wordt de vlucht gezellig afgesloten met een drankje en een traditionele ‘champagnedoop’ van de passagiers. Tot slot voorzien wij na afloop van de ochtendvaart een terugrit naar het vertrekpunt. Benieuwd wat je kan verwachten? Bekijk dan de onderstaande video.

 

 

Onze ballonvaarten ’s ochtends zijn inclusief: 

  • Tijdige informatie over locatie en weersomstandigheden
  • Uitgebreide briefing over de ochtendvaart
  • Ballonvaart van circa één uur
  • Drinken met als optie ontbijt (+ € 10/pers.)
  • Traditionele champagnedoop van de passagiers
  • Gepersonaliseerd souvenir
  • Terugrit naar vertrekpunt
  • Begeleiding door een enthousiaste en ervaren crew
  • Verzekering van de passagiers

Op zoek naar een speciale activiteit? Het is ook mogelijk om een VIP privé-ochtendvaart te boeken voor twee tot drie personen aan €550. Ben je geïnteresseerd in een ochtendvaart? Reserveer direct een ochtend ballonvaart op deze pagina of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Ben je benieuwd vanaf welke locaties we opstijgen voor onze ochtend ballonvaarten? Vind hier meer informatie:

Wij bieden ook avond ballonvaarten aan.