Ochtend ballonvaart

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  119


Wil je graag een ochtendballonvaart beleven? Kies dan voor onze ochtendvaart. Tijdens een ochtendvaart kun je het prachtige landschap zien ontwaken. Samen met een ervaren piloot ontdek je het ochtendgloren vanuit de lucht. De wereld ziet er helemaal anders uit wanneer je hoog in de lucht zit. Eenmaal op de juiste hoogte, varen we rustig mee met de wind waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en het adembenemende uitzicht. Aangezien het land nog wakker moet worden, is het heel bijzonder om een ballonvaart in de ochtend te doen. Bij Spildooren Ballooning kun je een ochtendvaart maken in verschillende regio’s.

Een ochtend ballonvaart met Spildooren Ballooning

De volledige belevenis van onze ballonvaart ‘s ochtends duurt een drie à vier uur. Tijdens onze ochtend ballonvaart word je verwelkomd op de opstijglocatie of op het afspreekpunt. Tijdens het opstellen van de ballon stelt de piloot zich voor en wordt er aan de passagiers een uitgebreide briefing gegeven over het gebeuren. Daarnaast is er uiteraard tijd voor eventuele vragen die je mocht hebben. Dan begint de ochtendvaart van ongeveer één uur en kun je genieten van het prachtige uitzicht. Ook geeft de piloot extra uitleg. Na de landing wordt de vlucht gezellig afgesloten met een drankje en een traditionele ‘champagnedoop’ van de passagiers. Tot slot voorzien we na afloop van de ochtendvaart een terugrit naar het vertrekpunt. Benieuwd wat je kunt verwachten? Bekijk dan de onderstaande video.

 

 

De ochtendvaarten zijn inclusief: 

  • Tijdige informatie over de weersomstandigheden en de opstijglocatie
  • Uitgebreide briefing over de ballonvaart
  • Ballonvaart van een uurtje
  • Drinken met als optie ontbijt (+ € 10/pers.)
  • Traditionele champagnedoop van de passagiers
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Terugrit naar het vertrekpunt
  • Begeleiding door een professioneel team
  • Verzekering van de passagiers

Op zoek naar een spannende activiteit? Het is ook mogelijk om een VIP privé-ochtendvaart te boeken voor twee tot drie personen aan €550. Ben je geïnteresseerd in een ochtendvaart? Reserveer dan direct een ochtend ballonvaart op deze pagina of neem contact met ons op als je nog vragen hebt.

Ben je benieuwd vanaf welke locaties we opstijgen voor onze ochtend ballonvaarten? Dan vind je hier meer informatie:

Wij bieden ook avond ballonvaarten aan.