Ochtend ballonvaart

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  119


Wil jij graag eens een ochtendballonvaart meemaken? Dan is onze ochtendvaart de perfecte keuze voor jou! Tijdens een ochtendvaart kun je zien hoe het prachtige landschap ontwaakt. Samen met een ervaren piloot ga je op ontdekkingstocht en kun je het ochtendgloren bewonderen vanuit de lucht. De wereld ziet er helemaal anders uit wanneer je hoog in de lucht zit. Eenmaal op de juiste hoogte, laten we ons rustig meevoeren met de wind waardoor je optimaal kunt genieten van de rust en van het adembenemende uitzicht. Omdat het land nog wakker moet worden, is het heel bijzonder om een ballonvaart in de ochtend te doen. Met Spildooren Ballooning kun je een ochtendvaart maken in verschillende regio’s.

Een ballonvaart ochtend van Spildooren Ballooning: wat komt daar allemaal bij kijken?

De volledige belevenis van onze ballonvaart ‘s ochtends duurt een drie à viertal uurtjes. Tijdens een ochtend ballonvaart word je verwelkomd op de opstijglocatie of op het afspreekpunt. Tijdens het opstellen van de ballon stelt de piloot zich voor en wordt de nodige informatie over de ballonvaart aan de passagiers gegeven. Daarnaast is er uiteraard tijd voor eventuele vragen die je mocht hebben. Dan begint de ochtendvaart van ongeveer één uur en kun je genieten van het prachtige uitzicht. Ook geeft de piloot extra uitleg. Na de landing wordt de vlucht op een gezellige manier afgesloten met een drankje en de traditionele ‘champagnedoop’ van de passagiers. Tot slot voorzien we na afloop van de ochtendvaart ook de terugrit naar het vertrekpunt. Ben je benieuwd wat je mag verwachten? Kijk dan zeker naar de onderstaande video!

 

 

Een luchtballonvaart in de ochtend is inclusief:

  • Tijdige informatie over de vertrekplaats en de weersomstandigheden
  • Uitgebreide briefing over de ballonvaart
  • Ballonvaart van ongeveer een uur
  • Drinken met als optie ontbijt (+ € 10/pers.)
  • Traditionele champagnedoop van de passagiers
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Terugrit naar de vertrekplaats
  • Begeleiding door een ervaren team
  • Verzekering van de passagiers

Ben je op zoek naar een ontspannende activiteit? Het is ook mogelijk om een VIP privé-ochtendvaart te boeken voor twee tot drie personen aan €550. Lijkt een ochtendvaart je wel wat? Reserveer dan direct een ochtend ballonvaart op deze pagina of neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.

Ben je benieuwd vanaf welke locaties we opstijgen voor onze ochtend ballonvaarten? Dan kun je hier terecht voor meer informatie:

Ook bieden we avond ballonvaarten aan.