Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  119


Ballonvlucht Oost-Vlaanderen: de leukste vind je bij Spildooren Ballooning! 

Voor een adembenemende ballonvaart Oost-Vlaanderen ben je bij ons aan het juiste adres. Meestal stijgen we voor die vluchten op in het Waasland. Tijdens zo’n ballonvlucht word je getrakteerd op een extraatje: niet alleen kun je genieten van een prachtig uitzicht over typische plattelandslandschappen, maar ook kun je je ogen de kost geven aan de architecturale pracht! Zo vliegen we over de Vlaamse Ardennen met hun vele parken, maar ook met knappe staaltjes bouwkunst zoals het stadhuis van Oudenaarde, gebouwd in de stijl van de Brabantse laatgotiek.

Een ballonvaart Oost-Vlaanderen: wat houdt dat in? 

De ervaring van de ballonvaart Oost-Vlaanderen begint natuurlijk al tijdens het opzetten van de ballon. Terwijl dat gebeurt, krijg je de nodige informatie om op een veilige manier van de ballonvaart te kunnen genieten. Daarna gaan we een uurtje zweven over Oost-Vlaanderen. Na de landing word je in de watten gelegd met een lekker drankje en een hapje en mag je ook nog een traditionele champagnedoop verwachten. Het avontuur is voorbij wanneer je 3 à 4 uur na je aankomst weer teruggebracht wordt naar de opstijglocatie.

Kortom:

  • Je wordt tijdig geüpdatet over de weersomstandigheden en de opstijglocatie
  • Je wordt uitgebreid geïnformeerd voor je opstijgt
  • Je beleeft een adembenemende ballonvaart van een uur
  • Je wordt getrakteerd op een hapje en een drankje na de landing
  • Je wordt op traditionele wijze gedoopt met champagne
  • Je krijgt een gepersonaliseerd aandenken
  • Je wordt teruggebracht naar de opstijglocatie
  • Je wordt begeleid door een enthousiast en ervaren team
  • Je wordt verzekerd door Spildooren Ballooning

 

 

Je ballonvaart Oost-Vlaanderen boek je bij ons! 

Boek dan vandaag nog je ballonvaart Oost-Vlaanderen met Spildooren Ballooning! Je kunt al een ballonvaart boeken vanaf 119€ per persoon. Ben je wel overtuigd van de ballonvaart, maar nog niet zo echt van de locatie? Neem dan zeker eens een kijkje in ons aanbod, je zult vast wel een locatie vinden die bij je past, of dat nu eerder richting Antwerpen of Limburg gaat. Ook mag je ons altijd contacteren als je zit met een vraag of als je graag extra informatie wil.

We bieden ook nog de volgende opstijglocaties aan:

Ook kun je kiezen tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.