Ballonvaart Oost-Vlaanderen

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  119


De mooiste ballonvlucht Oost-Vlaanderen vind je bij Spildooren Ballooning!

Voor adembenemende ballonvaarten Oost-Vlaanderen, ben je bij ons aan het juiste adres. Meestal stijgen we voor die vluchten op in het Waasland. Tijdens zo’n ballonvlucht word je getrakteerd op een extratje: niet alleen kun je genieten van een prachtig uitzicht over typische landschappen op het platteland, maar ook kun je je ogen de kost geven aan de architecturale pracht! Zo vliegen we over de Vlaamse Ardennen met hun vele parken, maar ook met knappe staaltjes bouwkunst zoals het stadhuis van Oudenaarde, gebouwd in de stijl van de Brabantse laatgotiek.

Wat mag je van een luchtballonvaart Oost-Vlaanderen verwachten? 

Het avontuur van de ballonvlucht Oost-Vlaanderen, begint natuurlijk al tijdens het opzetten van de ballon. Terwijl dat gebeurt, krijg je de nodige informatie om op een veilige manier de ballonvaart te beleven. Daarna gaan we een uur vliegen over Oost-Vlaanderen. Na de landing word je in de watten gelegd met een lekker drankje en een hapje en mag je ook nog een traditionele champagnedoop verwachten. Het avontuur is gedaan wanneer je 3 à 4 uur na je aankomst weer teruggebracht wordt naar de opstijglocatie.

Kortom:

  • Je wordt geüpdatet over de weersomstandigheden en de opstijglocatie
  • Je wordt uitgebreid geïnformeerd voor het vertrek
  • Je beleeft een adembenemende ballonvaart van een uur
  • Je wordt getrakteerd op een hapje en een drankje na de landing
  • Je wordt op traditionele wijze gedoopt met champagne
  • Je krijgt een gepersonaliseerd souvenir
  • Je wordt teruggebracht naar de vertrekplaats
  • Je wordt begeleid door een enthousiast en ervaren team
  • Je wordt verzekerd door Spildooren Ballooning

 

Kijk jij er ook naar uit een ballonvaart Oost-Vlaanderen te beleven? 

Boek dan meteen je ballonvlucht Oost-Vlaanderen met Spildooren Ballooning! Je kunt al een ballonvaart boeken vanaf 119€ per persoon. Ben je wel overtuigd van de ballonvlucht, maar nog niet zo echt van de locatie? Neem dan zeker eens een kijkje in ons aanbod, je zal vast wel een locatie vinden die bij je past, of dat nu eerder richting Antwerpen of Limburg gaat. Ook mag je ons altijd contacteren als je zit met een vraag of als je extra informatie wil.

We bieden ook nog de volgende opstijglocaties aan:

Ook kun je kiezen tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.