Ballonvaart Vlaams-Brabant

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  139


Een ballonvlucht Vlaams-Brabant, de ervaring van je leven!

Wat maakt een ballonvaart Vlaams-Brabant nu eigenlijk zo bijzonder? Wel, je kunt tijdens zo’n ballonvlucht genieten van een heel aantal uiteenlopende bezienswaardigheden! Zo kun je bijvoorbeeld de impressionante Onze-Lieve-Vrouw basiliek van Scherpenheuvel, hét bedevaartsoord van het land bij uitstek, bewonderen vanuit de lucht. Een ander voorbeeld is het gotische stadhuis van Leuven, met z’n 236 beelden! Wist je dat elk personage gekleed is in de kledingstijl van de periode waarin het leefde? Ook het kasteel van Beersel, dat bekend is door de Suske en Wiske-strip “De schat van Beersel”, zal je vast wel kunnen bekoren.

Wat mag je verwachten van een ballonvaart Vlaams-Brabant?

Een ballonvlucht Vlaams-Brabant garandeert je een drie à vier uur non-stop plezier. Het avontuur begint met het opzetten van de ballon en een uitgebreide briefing over wat je allemaal te wachten staat. Daarna ga je een uurtje vliegen over Vlaams-Brabant. Na afloop word je hartelijk ontvangen met een lekker hapje en drankje en tot slot staat je nog de traditionele champagnedoop te wachten. Als dat alles achter de rug is, word je teruggebracht naar de opstijglocatie.

In het kort wil dat zeggen:

  • Tijdige update over de vertrekplaats en de weersomstandigheden
  • Uitgebreide briefing voor je opstijgt
  • Adembenemende ballonvaart van een uur
  • Gezellige afsluiter met een hapje en een drankje
  • Traditionele champagnedoop
  • Gepersonaliseerd aandenken
  • Voorziene terugrit naar de opstijglocatie
  • Professionele en enthousiaste begeleiding
  • Volledige verzekering van de passagiers door Spildooren Ballooning

 

Wil jij ook eens een ballonvaart Vlaams-Brabant beleven?

Groot gelijk! Bij Spildooren Ballooning kun je de leukste ballonvaarten Vlaams-Brabant boeken. Natuurlijk kan het ook zijn dat je Vlaams-Brabant als locatie maar niets vindt. Niet getreurd! We bieden onze ballonvluchten ook aan in andere regio’s: misschien is een ballonvaart Oost-Vlaanderen of Limburg meer je ding? Als je vragen hebt, mag je ons ook altijd contacteren of vrijblijvend een afspraak maken.

Wij bieden ook nog de volgende opstijglocaties aan:

Ook kan je kiezen tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.