Ballonvaart Waasland

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  119


Met ons ervaar je een onvergetelijke ballonvlucht Waasland!

Een ballonvlucht Waasland is de perfecte keuze als je niet kunt kiezen tussen een ballonvaart over stadsgebieden of eentje over landschappen! Als je met Spildooren Ballooning gaat vliegen over het Waasland, kun je genieten van de mooiste stadstaferelen zoals een adembenemend uitzicht over de stad Sint-Niklaas met het grootste marktplein van heel het land! En als de weergoden ons gunstig gezind zijn, kunnen we zelfs het Atomium in Brussel zien! Wat betreft de landschappen mag je je verwachten aan een panoramisch zicht op de Polders, het Verdronken Land van Saefthinge en het Stropersbos met de gallowayrunderen en konikpaarden

Een luchtballonvaart Waasland van begin tot eind ?

Een ballonvaart Waasland is een avontuur van een drie à viertal uur. Het begint allemaal met het opzetten van de luchtballon. Ondertussen word je op de hoogte gebracht van de do’s en don’ts tijdens een ballonvlucht, zodat je met een gerust hart kunt opstijgen. Daarna is het tijd voor de luchtballonvaart: ontspannen geblazen! Na de landing staat je nog een leuke afsluiter te wachten: een hapje, een drankje en een traditionele champagnedoop! Tot slot rest alleen nog de terugrit naar de vertreklocatie. 

Een korte samenvatting:

  • Je wordt geüpdatet over de locatie en weersomstandigheden
  • Je wordt uitgebreid gebrieft voor je vertrek
  • Je geniet van een ontspannende ballonvaart van een uur
  • Je wordt na de landing in de watten gelegd met een lekker hapje en drankje
  • Je wordt traditioneel gedoopt met champagne
  • Je krijgt een gepersonaliseerd aandenken
  • Je wordt teruggebracht naar de opstijglocatie
  • Je wordt bijgestaan door een professioneel team
  • Je verzekering wordt geregeld door Spildooren Ballooning 

 

 

Wil jij ook eens een ballonvlucht Waasland meemaken?

Wacht dan niet langer en boek je ballonvaart Waasland met Spildooren Ballooning! Als het Waasland niet de geschikte locatie is voor jou, kun je altijd een kijkje nemen in ons aanbod: een ballonvlucht met uitzicht over Antwerpen of Limburg is misschien meer je ding. Als je vragen hebt of meer info wil, mag je altijd contact met ons opnemen.

Wij bieden ook nog de volgende opstijglocaties aan:

Ook kun je kiezen tussen een ochtend ballonvaart en avond ballonvaart.