Ballonvaart Waasland

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  119


Een ballonvlucht Waasland is een onvergetelijke ervaring!

Een ballonvaart Waasland is de ideale keuze voor al wie niet kan kiezen tussen een ballonvlucht over stadsgebieden of eentje over landschappen! Als je met Spildooren Ballooning gaat zweven over het Waasland, kun je genieten van de mooiste stadstaferelen zoals een adembenemend uitzicht over Sint-Niklaas, met het grootste marktplein van heel het land! En als de weergoden ons gunstig gezind zijn, kunnen we zelfs het Atomium van Brussel bewonderen! Wat betreft de landschappen mag je je verwachten aan een panoramisch uitzicht over de Polders, het Verdronken Land van Saefthinge en het Stropersbos met de gallowayrunderen en konikpaarden.

Een ballonvlucht Waasland: wat komt daar allemaal bij kijken?

Een ballonvaart Waasland is een avontuur dat een drie à viertal uur duurt. Het begint allemaal met het opzetten van de ballon. Ondertussen word je op de hoogte gebracht van de do’s en don’ts van het ballonvaren, zodat je met een gerust hart kunt opstijgen. Daarna is het tijd voor de luchtballonvaart: ontspannen geblazen! Na de landing staat je nog een leuke afsluiter te wachten: een hapje, een drankje en een traditionele champagnedoop! Tot slot rest ons alleen nog de terugrit naar de vertreklocatie.

In het kort:

  • Je wordt tijdig op de hoogte gebracht over de weersomstandigheden en het vertrekpunt
  • Je wordt uitgebreid geïnformeerd voor je opstijgt
  • Je geniet van een ontspannende ballonvaart van ongeveer een uurtje
  • Je wordt na de landing verwend met een hapje en drankje
  • Je wordt traditioneel gedoopt met champagne
  • Je krijgt een gepersonaliseerd aandenken
  • Je wordt teruggebracht naar het vertrekpunt
  • Je wordt bijgestaan door een ervaren en enthousiast begeleidingsteam
  • Je verzekering wordt door Spildooren Ballooning geregeld

 

 

Een ballonvaart Waasland, iets voor jou?

Wacht dan niet langer en boek snel een ballonvaart Waasland met Spildooren Ballooning! Als het Waasland niet de perfecte locatie is voor jou, kun je altijd een kijkje nemen in ons aanbod: een ballonvlucht met uitzicht over Antwerpen of Limburg is misschien meer je ding. Als je vragen hebt of graag meer info wil, mag je altijd contact met ons opnemen.

Wij bieden ook nog de volgende opstijglocaties aan:

Je kunt ook de keuze maken tussen een ochtend ballonvaart en een avond ballonvaart.