Ballonvaart Waasland

Sint-Niklaas, België (0)
from/per person  119


Een ballonvlucht Waasland is een ervaring die je nooit meer vergeet!

Een ballonvaart Waasland is de perfecte keuze voor al wie niet kan kiezen tussen een ballonvaart over stadsgebieden of eentje over landschappen! Als je met Spildooren Ballooning gaat zweven over het Waasland, kun je genieten van de mooiste stadstaferelen zoals een adembenemend uitzicht over Sint-Niklaas, met het grootste marktplein van heel het land! En als de weergoden ons gunstig gezind zijn, kunnen we zelfs het Atomium van Brussel bewonderen! Wat betreft de landschappen mag je je verwachten aan een panoramisch uitzicht over de Polders, het Verdronken Land van Saefthinge en het Stropersbos met de gallowayrunderen en de konikpaarden.

Een ballonvlucht Waasland van a tot z

Een ballonvaart Waasland is een belevenis die een drie à viertal uurtjes duurt. Het begint allemaal met het opzetten van de ballon. Ondertussen word je op de hoogte gebracht van de do’s en don’ts van het ballonvaren, zodat je met een gerust hart kunt opstijgen. Daarna is het tijd voor de luchtballonvaart: ontspannen geblazen! Na de landing staat je nog een leuke afsluiter te wachten: een hapje, een drankje en een traditionele champagnedoop van de passagiers! Tot slot rest ons alleen nog de terugrit naar de vertreklocatie.

In het kort:

  • Je wordt tijdig op de hoogte gebracht over de vertrekplaats en de weersomstandigheden
  • Je wordt uitgebreid geïnformeerd voor je vertrekt
  • Je geniet van een ontspannende ballonvaart van ongeveer een uurtje
  • Je wordt na de landing verwend met een hapje en een drankje
  • Je wordt op traditionele wijze gedoopt met champagne
  • Je krijgt een gepersonaliseerd aandenken
  • Je wordt teruggebracht naar de vertrekplaats
  • Je wordt bijgestaan door een ervaren en enthousiast team
  • Je verzekering wordt door Spildooren Ballooning geregeld

 

 

Lijkt een ballonvaart Waasland wel wat voor jou?

Wacht dan niet langer en boek snel je ballonvaart Waasland met Spildooren Ballooning! Als het Waasland niet de perfecte locatie is voor jou, kun je altijd eens een kijkje nemen in ons aanbod: een ballonvlucht met uitzicht over Antwerpen of Limburg is misschien meer je ding. Als je vragen hebt of graag meer info wil, kun je altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een afspraak maken.

Wij bieden ook nog de volgende opstijglocaties aan:

Je kunt ook de keuze maken tussen een ochtend ballonvaart en een avond ballonvaart.